علت به وجود آمدن چربی روی چای چیست؟

علت به وجود آمدن چربی روی چای چیست؟ فرآیند رشد و کشت برگ چای می‌تواند بر روی طعم و کیفیت آن اثرگذار باشد. یکی از مواردی که برای افراد ناخوشایند است، وجود لایه چربی روی فنجان چای است. در این پست قصد داریم به دلایل ایجاد شدن این لایه براق و چرب روی سطح چای بپردازیم. همچنین شما می‌توانید چای سیاه و سبز باکیفیت و مرغوب ایرانی را از کارخانه چای نورجعفری تهیه نمایید

علت به وجود آمدن چربی روی چای چیست؟

این مسئله که افراد هنگام نوشیدن چای خود با یک لایه چربی روی سطح آن مواجه می‌شوند، مشکل جدیدی نیست و تحقیقات متعددی نیز در این زمینه انجام شده‌اند. در ابتدا ممکن است تصور کنیم فنجان ما چرب است اما اینطور نیست. برخی از محققان به این نتیجه رسیده‌اند که ماده‌ای به نام پلی‌ فنول موجود در برگ گیاه چای در اثر واکنش با آب لوله‌کشی منازل این لایه چربی را ایجاد می‌کند. 
در واقع این موضوعی است که سراسر مردم جهان با آن دست به گریبان هستند و صرفاً به دلیل کیفیت آب لوله‌کشی کشور ما نیست. مواد و املاح موجود در آب از جمله آهک می‌توانند روی فرآیند تهیه چای اثرگذار باشند. در تحقیقات دیگری مشخص شد که دلیل این مشکل وجود روغن موجود در برگ چای است که با گذشت زمان آزاد شده و به سطح فنجان می‌آید. اکنون به 4 مورد از دلایل رایج این امر اشاره می‌کنیم. 

اسانس‌های موجود در چای 

چای خارجی اغلب حاوی انواع رنگ، اسانس و مواد افزودنی است. این ترکیبات معطر در اثر قرار گرفتن در معرض آب داغ به مرور زمان جدا شده و به سطح فنجان می‌آیند. در نتیجه ظاهر چای براق و ناخوشایند خواهد شد. 

تغییر دمای چای 

به‌طور کلی تغییرات محیطی می‌توانند فرآیند دم کشیدن چای را تحت تأثیر خود قرار دهند. با خنک شدن چای برخی مواد آبگریز از چای جدا می‌شوند. این مواد چرب هستند و به‌صورت یک لایه مومی شکل روی سطح فنجان تجمع می‌کنند. همچنین سعی کنید برای دم کردن چای از آب داغ لوله‌کشی استفاده نکنید و اجازه بدهید آب سرد به جوش بیاید تا املاح معدنی موجود در آن وارد چای نشوند. 

آب شهری 

همانطور که اشاره شد آب لوله‌کشی منازل می‌تواند از دیگر دلایل بروز این اتفاق باشد. کلسیم و بی‌کربنات موجود در آب می‌توانند علت این مورد باشند. در واقع این سطح چربی روی چای کاملاً بی‌ضرر است. البته شما می‌توانید از پزشکان حوزه تغذیه درباره آن سؤال بپرسید و اطلاعات بیشتری به دست آورید. 

چای مانده 

میزان مصرف چای روزانه خود را به‌طور تقریبی در نظر داشته‌باشید و همیشه سعی کنید چای را به مقدار مورد نظرتان دم کنید. زیرا با باقی ماندن چای در قوری به مرور یک لایه چربی روی آن ایجاد می‌شود. بنابراین در یک بازه حداکثر یک ساعته چای دم کشیده را مصرف کنید تا چای بیش از اندازه کهنه نشود. 

چربی روی چای

در این بخش 5 راه‌ حل‌ ساده، در دسترس و کاربردی ارائه می‌شوند که با انجام آنها می‌توانید شاهد از بین رفتن این سطح چربی از روی فنجان چای خود باشید. 

همواره چای خالص بنوشید 

یکی از مهم‌ترین نکات در سبک زندگی سالم مصرف مواد غذای خالص و مطمئن است. از جمله این موارد می‌توانیم به چای خالص نور جعفری اشاره کنیم. زیرا نوشیدن چای به بخش مهمی از فرهنگ پذیرایی ما ایرانیان تبدیل شده‌است و باید از میزان کیفیت مطلوب آن اطمینان حاصل کنیم. 
در اغلب موارد افراد از ایجاد لایه چربی بعد از دم کشیدن چای خارجی و به‌ویژه نوع هندی آن شکایت دارند. در اکثر اوقات بعد از اینکه 20 دقیقه از تهیه چای گذشت این لایه نمایان می‌شود. به همین دلیل محققان چای سیاه خالص را به‌عنوان بهترین نوشیدنی برای مصرف روزانه توصیه می‌کنند. 

اجازه دهید آب خوب بجوشد 

اکثر افراد به دلیل سرعت بخشیدن به فرآیند دم کردن چای اجازه نمی‌دهند آب خوب به خوش بیاید و با آب ولرم مایل به سرد چای خود را دم می‌کنند. البته بیش از حد داغ شدن آن نیز اثری منفی روی کیفیت چای خواهد داشت. 

از اسید سیتریک استفاده کنید

با اضافه کردن چند قطره آب لیموی تازه دیگر لایه چربی و براق روی سطح چای شما ایجاد نمی‌شود. همچنین طعم مطبوع و خوشایند لیمو می‌تواند مزه و رایحه چای شما را به‌طور کامل متحول سازد. 

حتماً آب را تصفیه کنید 

کیفیت آب شهری یکی از مواردی است که به‌طور کلی بر فرآیند پخت و پز اثرگذار است. استفاده از انواع فیلتر می‌تواند در این مورد بسیار مؤثر واقع شود. همچنین علاوه بر چرب شدن سطح چای، وجود کف روی آن نیز می‌تواند ناشی از تصفیه نشدن آب شهری باشد. 

چایی ساز و کتری برقی خود را بشویید

در اکثر اوقات افراد هنگام کار با چایی ساز و یا کتری برقی خود از کیفیت چای ناراضی هستند و می‌گویند بیش از اندازه کف و یا لایه چربی روی سطح آن ایجاد می‌شود. استفاده از آب شهری و رسوبات آب سخت می‌تواند عامل مهمی در ایجاد شدن لایه چربی روی سطح چای باشد. با شستن چایی ساز و کتری برقی می‌توانید این مورد را به میزان زیادی کاهش دهید. شما می‌توانید ترکیبی از آب و سرکه سفید تهیه کنید و با آن چایی ساز خود را بشویید.
البته برای جرم‌گیری بهتر دستگاه می‌توانید از آب لیمو و یا جوش شیرین نیز استفاده نمایید. همچنین سعی کنید یک برنامه روتین برای تمیز کردن آن در نظر داشته‌باشید و بعد از هر بار استفاده، چایی ساز خود را در جای خشک و خنک قرار دهید. 

سخن پایانی

موضوع محوری این پست پاسخ به این سؤال بود که علت به وجود آمدن چربی روی چای چیست؟ و برخی روش‌های رایج برای از بین بردن این لایه براق، چرب و ناخوشایند روی سطح چایی نیز شرح داده شدند. البته نکته حائز اهمیت این است که این اطلاعات صرفاً جنبه آگاهی دارند و برای کسب اطلاعات بیشتر و تخصصی از متخصص خود سؤال بپرسید و در انتخاب نوع چای نهایت دقت را به عمل آورید تا کمتر از اینگونه مشکلات برای شما روی دهند. همچنین شما می‌توانید با مراجعه به سایت چای نورجعفری جدیدترین محصولات چای ایرانی را مشاهده نمایید و با خیالی آسوده خریدی مطمئن داشته‌باشید. 

مطالب دیگر

چای گس چای شمال با رنگی دلنشین و طعم گس خاص خود، در میان چای های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. این چای، محبوب دیرینه مصرف کنندگان قدیمی چای گیلان و چای خانه ها بوده است. طعم گس این چای، طعم اصیل چای را تداعی می کند و برای علاقه مندان به طعم های خاص بسیار دلچسب است.

راهنما نگهداری چای خشک چای، نوشیدنی محبوب بسیاری از مردم جهان، در انواع مختلفی از جمله چای سیاه، چای سبز و چای کیسه ای موجود است. اما آیا می دانید که نحوه نگهداری از چای می تواند بر طعم و عطر آن تأثیر بسیار زیادی بگذارد؟

از کجا بفهمیم چای دم کشیده|مدت زمان دم کشیدن چای ایرانی چای، نوشیدنی محبوب جهانی، همدم لحظات گرم و خنک زندگی ماست. چه در سرمای زمستان و چه در گرمای تابستان، یک فنجان چای می تواند لذتی وصف نا پذیر داشته باشد. اما گاه در حسرت طعم خاص و دل انگیزی هستیم که در یک کافه یا رستوران تجربه کرده ایم، در حالی که از همان نوع چای استفاده می کنیم.

اگر شما علاقه مند به چای ایرانی هستید، احتمالاً نام چای سر گل را شنیده اید. این چای به عنوان برترین و با کیفیت ترین چای ایرانی شناخته می شود و در بین سایر انواع چای های ایرانی، مورد توجه و محبوبیت بیشتری قرار دارد. با این حال برخی افراد با این چای آشنا نیستند. به همین دلیل در این محتوا قصد داریم چای سر گل، زمان برداشت چای سر گل بهاره و خواص چای سر گل را معرفی کرده و به بررسی تفاوت های موجود بین چای سر گل و چای ممتاز بپردازیم.

تاثیر چای داغ و سرد در بدن مصرف چای سیاه یکی از عادات مرسوم در کشور ماست. اما یکی از دغدغههایی که بسیاری از افراد در مورد مصرف چای سیاه دارند، انتخاب بین خوردن چای به صورت سرد یا گرم است. طبق ویژگی های مربوط به مصرف چای سیاه، دمای مورد نیاز آن برای مصرف میتواند متفاوت باشد.

بهترین دمنوش آرامش بخش آیا تا به حال به فکر استفاده از دمنوش های ضد استرس و اضطراب برای مقابله با استرس های روزمره افتاده اید؟ اضطراب و استرس واکنش هایی هستند که به رویداد های دلهره آوری که در طول روز و در زندگی روزمره با آنها مواجه می شویم، نشان می دهیم. اگر تجربه اضطراب و استرسی که هم ذهن و هم بدن را درگیر می کند طولانی باشد، ممکن است روند عادی زندگی ما را مختل کند و در اینجا نیاز به راهکار های درمانی داریم.

خوردن چای در شب نوشیدن چای قبل از خواب یکی از عادت های روزانه بسیاری از افراد می باشد. برخی افراد از این عادت برای بهبود خواب خود استفاده می کنند و اعتقاد دارند که نوشیدن چای قبل از خواب می تواند به خواب عمیق تر و بهتری کمک کند. اما باید توجه داشت که خوردن چای در شب می تواند مضراتی برای سلامتی بدن داشته باشد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

فشار خون چیست؟ فشار خون به دو قسمت تقسیم می شود: 1. فشار سیستولیک: این فشار به معنای فشار خون در هنگام پمپاژ خون توسط بطن های قلب است. این عدد بالا تری است که در خواندن فشار خون نمایش داده می شود.

بیشتر مردم در سراسر جهان به قهوه و چای علاقه دارند و معمولاً خواص و فواید این دو نوشیدنی مورد بحث قرار میگیرد. هر دو از موادی تشکیل شدهاند که میتوانند به سلامتی انسان کمک کنند. در ادامه محتوا، به خوردن چای و قهوه با هم، چای بهتر است یا نسکافه، چای سبز بهتره یا قهوه، مضرات چای و قهوه، خواص چای و قهوه اشاره خواهیم کرد.