خواص چای سبز برای چربی خون| خواص چای سیاه برای چربی خون

خواص چای سبز برای چربی خون نوشیدنی مورد علاقه مردم در سراسر جهان چای است. چای سبز و سیاه هر دو از برگ‌های گیاهی به نام کاملیا سیننسیس تهیه می‌شوند اما تفاوت اصلی بین این دو چای در این است که چای سیاه اکسید می‌شود اما چای سبز اکسید نمی‌شود.

خواص چای سیاه برای چربی خون

از جمله خواص مشترک چای سبز و سیاه می‌توان به فراهم آوری سلامت قلب اشاره کرد. هر دو چای غنی از گروهی از آنتی اکسیدان‌های محافظ به نام پلی فنول هستند که می‌توانند از قلب محافظت کنند. طبق یک مطالعه حیوانی چای سبز و سیاه به طور یکسان در جلوگیری از تشکیل پلاک عروق خونی موثر هستند و هر دو نوع به کاهش کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید کمک می‌کنند. بنابراین می‌توان گفت نوشیدن چای سبز و سیاه می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. 

درمان چربی خون در طب سنتی    

هر دو چای می‌توانند به دلیل کافئین عملکرد مغز را تقویت کنند. البته چای سبز حاوی کافئین کمتری نسبت به چای سیاه است. کافئین می‌تواند با مسدود کردن انتقال دهنده عصبی بازدارنده آدنوزین، سیستم عصبی را تحریک کند و به آزادسازی انتقال دهنده‌های عصبی تقویت کننده خلق‌وخو همچون دوپامین و سروتونین کمک کند.  

هر دو چای حاوی اسید آمینه ال تیانین هستند که در چای سبز کمی بیشتر از چای سیاه بوده و این اسید آمینه از سد خونی مغزی عبور می‌کند و باعث آزاد شدن یک انتقال‌دهنده عصبی بازدارنده در مغز می‌شود که حالتی آرام اما هوشیار را به همراه می‌آورد و در عین حال به ترشح هورمون‌های تقویت کننده خلق‌وخوی دوپامین و سروتونین کمک می‌کند. 

خواص چای سبز و چای سیاه برای چربی خون

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

به احتمال زیاد عبارت مصرف چای سبز و کاهش کلسترول به گوش‌تان خورده است. در حقیقت چای سبز به عنوان یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌ها روی کره زمین شناخته می‌شود و سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که فواید سلامتی بسیاری دارند که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

•    بهبود عملکرد مغز

•    کاهش چربی خون

•    محافظ بدن در برابر سرطان

•    کاهش خطر بیماری قلبی

•    و غیره

چای سبز به عنوان بهترین دمنوش برای چربی خون شناخته می‌شود و کاهش دهنده چربی خون بوده و به پراکندگی خون راکد، نرمی و گشاد شدن رگ‌های خونی، حفظ سلامت کلسترول سالم خون و تنظیم فشار خون کمک می‌کند. علاوه بر این موارد چای سبز به آرام کردن اعصاب، پاکسازی ذهن و دفع گرما و سموم بدن نیز کمک می‌کند.

خواص چای سبز برای چربی خون

مطالعات قابل توجهی وجود دارد که نشان می‌دهند نوشیدن چای خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد. چای سبز و سیاه دارای خواصی مشابه هستند اما طی برخی آزمایشات نشان داده شد که چای سبز به طور قابل توجهی موثرتر از چای سیاه به جهت کاهش چربی خون عمل می‌کند.

 فواید چای سبز برای چربی خون

چای سیاه و سبز می‌توانند عواملی که منجر به بیماری قلبی می‌شوند را با مکانیسم‌های کاهش چربی خون و آنتی اکسیدان بهبود ببخشد. علاوه بر این موارد چای سبز می‌تواند از سرطان، آلزایمر، مشکلات کبدی و غیره جلوگیری کند و به عنوان یک نوشیدنی ضدخستگی و ضدمیکروبی شناخته می‌شوند که می‌توانند در برخی مواقع انتقال برخی ویروس‌ها را کاهش دهند.  چای سبز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که طبق مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی مشخص شده است که می‌تواند با سرطان و سلول‌های باکتریایی مبارزه کرده و از مغز و کبد محافظت کند.

مصرف چای سبز  باعث کاهش قابل توجه فشار خون، کلسترول کلی خون و کلسترول LDL می‌شود. علاوه بر این موارد چای سبز برای بیماری‌هایی همچون پارکینسون، بیماری‌های قلبی و عروق خونی، دیابت، فشار خون پایین، سنگ کلیه، سندرم خستگی، حفره‌های دهانی، آسیب‌های پوستی و غیره نیز مصرف می‎شود.

افرادی که دارای کلسترول بالا هستند با مصرف چای سبز با سطوح پایین‌تری از کلسترول همچون کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم، تری گلیسیرید و سطوح بالاتری از لیپوپروتئین با چگالی بالا مواجه خواهند شد. مصرف روزانه چای سبز با وجود آنتی اکسیدانی که دارد می‌تواند به مدت 24 هفته، کلسترول خون و لیپوپروتئین با چگالی کم را در افراد مبتلا به چربی خون کاهش دهد.

فواید چای سیاه برای چربی خون

همان‌طور که ملاحظه فرمودید چای سیاه فواید بسیاری دارد اما از جمله فواید چای سیاه برای چربی خون می‌توان به تئافلاوين اشاره کرد که تنها منحصر به چای سیاه هستند. تئافلاوين فواید بسیاری را برای سلامتی بدن ارائه می‌دهد که یکی از آنها این است که می‌توانند از سلول‌های چربی در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کند. این امر منجر به تولید آنتی اکسیدان طبیعی بدن می‎شود و از قلب و عروق خونی محافظت می‌کند.    

تئافلاوين‌ها به طور قابل توجهی سطح کلسترول و قند خون را کاهش می‌دهند و باعث تجزیه چربی می‌شوند و به عنوان یک کمک بالقوه برای مدیریت چاقی توصیه می‌شوند. تئافلاوين‌ها از طریق اثرات آنتی اکسیدانی خود عملکرد عروق خونی را بهبود می‌بخشند و از کاهش چربی خون حمایت می‌کنند.

اثربخشی چای سبز و سیاه بر کاهش سطح چربی خون

در حال حاضر به دلیل عادات زندگی و رژیم‌های غذایی نامناسب ابتلا به چربی خون افزایش پیدا کرده است و در صورتی که به فکر تغییر سبک زندگی و مصرف غذاهای سالم نباشید احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی وجود خواهد داشت

اثربخشی چای سبز بر کاهش سطح چربی خون

در بسیاری از کشورهای خارجی مصرف چای سبز و سیاه چندین سالی است که افزایش پیدا کرده و  این نشان می‌دهد که چای محبوب‌ترین نوشیدنی در جهان است.

اثربخشی چای سیاه بر کاهش سطح چربی خون

تحقیقات بر روی اثربخشی چای سبز و سیاه بر روی گروه‌های سنی مختلف کماکان ادامه دارد تا مشخص شود که کدامیک از انواع چای بر روی چربی خون اثربخشی بیشتری دارد اما چیزی که مشخص است این بوده که هر دو چای سبز و سیاه در کاهش سطح چربی خون موثر هستند و مصرف هر دو نوع باعث کاهش سطح کلسترول خون می‎شود و می‌تواند چربی خون را کاهش دهد. 

با توجه به موارد اشاره شده به جهت تهیه بهترین و به صرفه‌ترین چای می‌توانید بهترین نوع چای سبز و سیاه را با قیمتی مناسب از بهترین عرضه کننده چای سبز و چای سیاه ایرانی لاهیجان با نام مجموعه نورجعفری تهیه نمایید.

 این مجموعه با بیش از 60 سال تجربه در زمینه تولید بهترین چای ایرانی توانسته است بهترین محصولات را با ضمانت و کیفیت برتر در اختیار مصرف کنندگان این نوشیدنی محبوب و پرطرفدار قرار دهد و امکان ارسال محصولات را به تمامی نقاط ایران برای شما عزیزان فراهم آورده است. برای مشاهده  خرید چای سیاه و خرید چای سبز به لینک های مربوطه مراجعه نمایید.

    

مطالب دیگر

چای لاته نوشیدنی‌ای است که ترکیب چای و شیر داغ را به یک طعم ملایم و دلپذیر تبدیل می‌کند. این نوشیدنی محبوب به‌ویژه به دلیل طعم نرم و کافئین کمتر از قهوه، طرفداران زیادی پیدا کرده است. چای لاته با قابلیت افزودن طعم‌دهنده‌هایی مانند دارچین و زنجبیل، گزینه‌ای جذاب برای کسانی است که به دنبال تجربه‌ای متفاوت از نوشیدنی‌های گرم هستند. در این مقاله قصد داریم به خواص چای لاته، ترکیبات چای لاته و طرز چای لاته بپردازیم.

چای دم کرده تا چند ساعت قابل خوردن است؟ چای، این اکسیر آرامش ‌بخش و پر طرفدار، از دیرباز در فرهنگ ‌های مختلف جایگاه ویژه ‌ای داشته است. اما آیا تاکنون به این فکر کرده ‌اید که چگونه می ‌توان از طراوت و عطر چای دم کرده تا مدت‌ ها لذت برد؟ نگهداری صحیح چای، نه تنها بر طعم و عطر آن، بلکه بر سلامت ما نیز تأثیرگذار است.

چای ترش، یک دمنوش گیاهی خوش ‌رنگ و پر خاصیت است که از گلبرگ‌ های گیاه هیبیسکوس(Hibiscus) تهیه می‌ شود و در سراسر جهان به ‌عنوان یک نوشیدنی سالم و مقوی محبوبیت دارد. این چای با رنگ قرمز متمایز خود که از آنتوسیانین ‌ها سر چشمه می ‌گیرد، نه تنها جذابیت بصری دارد، بلکه با طعم ترش و خاص خود تجربه ‌ای متفاوت از نوشیدن دمنوش ‌های گیاهی را ارائه می ‌دهد.

آنتی ‌اکسیدان‌ ها موادی هستند که با از بین بردن رادیکال‌ های آزاد، از بروز استرس اکسیداتیو و آسیب به سلول‌ ها جلوگیری می کنند. این ترکیبات با محافظت از بدن در برابر آسیب ‌های سلولی، نقش اساسی در کاهش خطر بیماری ‌های مزمنی مانند سرطان دیابت و مشکلات قلبی دارند و به تأخیر در فرآیند پیری زودرس کمک می ‌نمایند.

چای ترش از جمله دمنوش‌های محبوب ایرانیان است که از گذشته تا به امروز، برای بسیاری از مشکلات مصرف آن توصیه می‌گردیده است. این دمنوش که تاثیر آن در کاهش فشار خون مورد تایید طب سنتی و پزشکی مدرن قرار گرفته است،

چای سیاه، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است که قرن‌هاست از آن لذت می‌بریم. این نوشیدنی تیره رنگ و خوش عطر و طعم، نه تنها یک نوشیدنی لذت‌بخش، بلکه سرشار از خواص درمانی و مفید برای سلامتی است.

چای ماسالا یکی از نوشیدنی¬های جذاب و پرخاصیتی که نوشیدن آن طی سالیان اخیر در ایران بسیار رواج یافته، چای ماسالا است. چای ماسالا یک چای مخصوص با طبعی گرم و خشک است که ضمن عطر و طعم بی¬نظیرش، خواص بسیاری نیز برای بدن دارد.

روزانه چقدر چای بخوریم چای، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان، دارای جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ‌ها و سنت‌های مختلف است. از چای سبز و سیاه گرفته تا اولانگ، همگی از برگ‌های گیاه Camellia sinensis تهیه می‌شوند و به‌دلیل طعم منحصربه‌فرد و خواص بی‌شمار درمانی‌شان شهرت دارند.

تاریخچه چای تاریخچه چای در جهان پیچیده و گوناگون است؛ زیرا روایت‌های متعددی درباره پیدایش و گسترش آن وجود دارد که اغلب مرز بین افسانه و واقعیت را مبهم می‌سازند. این نوشیدنی به‌تدریج به سایر مناطق آسیا ازجمله ایران، ژاپن، هند و سریلانکا راه یافت و هر منطقه ویژگی‌ها و سنت‌های خاص خود را در مصرف و کشت چای توسعه داد. در فرهنگ‌های مختلف جهان، به‌ویژه در مهمان‌نوازی و مراسم اجتماعی، چای نقش بسیار مهمی دارد. در فرهنگ ایرانی، چای نشانه‌ای از مهمان‌نوازی است و اولین چیزی است که خانواده ایرانی به مهمان خود تعارف می‌کند.

تحلیل آزمایش پزشکی